На лекарски маратон за изваждане на ТЕЛК тръгна от вчера Митьо

...
На лекарски маратон за изваждане на ТЕЛК тръгна от вчера Митьо
Коментари Харесай

Митьо Пищова: Нищo здраво не остана по мен, освен 25-сантиметровата любовна писалка

На лекарски маратон за изваждане на ТЕЛК потегли от вчера Митьо Пищова. Любимецът на народа се видя в знамение в последните години поради многочислени здравословни проблеми и преди да чукне 68 години точно на Голяма Богородица на 15 август, е твърдо решен да взима пенсия по болест.

" 20 лекари би трябвало да oбикoля. Преди дни претърпях интервенция, смениха ми машинка в сърцето, която спря да работи. Девет години прекарах по лечебни заведения, нищo крепко не остана по мен с изключение на 25-сантиметровата любовна химикалка “, сподели пред " България Днес “ в типичния си безподобен жанр бохемът от Арбанаси. В началото на декември 2020 година Пищова даде теле за курбан, откакто мина извънредно тежко през ковид.

Близо две седмици бохемът прекара на системи във великотърновската болница " Стефан Черкезов “. Година и половина по-рано Пищова се подхлъзнал и наранил тежко три прешлена на Гърба. В Израел лекари му вградили пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат. Преди това Митьо претърпял два инфаркта, едвам не му ампутирали крайници поради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка у дома и съумя да се пребори за живота си. А по-късно лежа в болница и поради кръвоизлив в дебелото черво.

" Какво ли не претърпях през последните 9 години?! Но не преставам да ги разпарям като риби. Бройките станаха 3782. Като мина лекарите за ТЕЛК-а, отивам в жилището ми в Слънчев бряг и цяло лято съм там. Да се готвят за Пищова и украинки, и рускини “, разказа пред вестника Митьо, който смъкна цели 90 кг около болничните си несгоди и от 180 кг е заковал 90.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР